De Boeck kan even geen voetbal zien

Mathias Dumarey
| 49 reacties
De Boeck kan even geen voetbal zien
Foto: © SC

Cercle-trainer Glenn De Boeck (foto) kan even geen voetbal zien. Hij is erg ontgoocheld nadat zijn club de bekerfinale niet kon bereiken tegen KV Mechelen na het nemen van strafschoppen.

"In heel mijn loopbaan ben ik nog nooit zo ontgoocheld geweest. We waren zo kortbij de bekerfinale. Aan alle voorwaarden was voldaan. En dan die strafschoppen... Dit heb ik nog nooit meegemaakt. Er waren in mijn carrière misschien wel nog strafschopreeksen, maar zoals deze kan ik ze me toch niet herinneren. Ik heb me in ieder geval nog nooit zo betrokken gevoeld", zegt Glenn De Boeck vandaag in HLN.

"Normaal zou ik naar Lierse - Genk zijn gaan kijken. Ik was voor die wedstrijd uitgenodigd in de eretribune, maar ik kan het nu echt niet opbrengen om naar voetbal te kijken. Gewoon omdat ik me zo slecht voel. Ik heb ook niet naar de wedstrijd gekeken op tv. Dat is allemaal voor later", gaat de Cercle-oefenmeester verder.

Dit weekend speelt Cercle Brugge een thuiswedstrijd tegen bekerfinalist Genk. Daar wil hij dat zijn team zich herpakt na de bekeruitschakeling. "We moeten alles weer op de gewone competitie zetten. You win some, you lose some." (AN)

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties