Govou wil geen contractverlenging bij Lyon

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Govou wil geen contractverlenging bij Lyon
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Sidney Govou (foto) lijkt niet geneigd om zijn contract te verlengen bij regerend Frans landskampioen Olympique Lyon. De reden zou zijn dat de spits in zijn carrière graag eens andere oorden zou opzoeken na twaalf jaar voetbal in de Rhônestad.

Sidney Govou speelt al twaalf jaar, waarvan tien in het eerste elftal, voor Olympique Lyon en verzamelde daarin al meer dan 250 competitieoptredens. In de Franse kwaliteitskrant Le Monde zegt hij dat hij nu graag eens andere oorden zou gaan opzoeken. "Twaalf jaar hier is lang. De nieuwsgierigheid naar een andere, nieuwe club is voor mij onbedwingbaar. Voor het overige voel ik me best goed hier. Ik hoef daar zeker niet over te liegen want zowel de club als ik zijn ieder jaar in staat om een prijs te pakken", aldus de international.

Govou, ondertussen 29 jaar, verzamelde met Lyon al zeven landstitels, één Coupe de France, vier Franse Supercups en één Coupe de la Ligue. Hij speelde ook al 37 interlands voor de Franse nationale ploeg. Het contract van Govou loopt af op het einde van volgend seizoen. Wil de Franse kampioen nog geld opstrijken, zal het deze zomer moeten handelen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Ligue 1

Nieuwste reacties