Eerste gesprekken tussen Fink en Genk: 'En STVV zal er flink aan verdienen'

Eerste gesprekken tussen Fink en Genk: 'En STVV zal er flink aan verdienen'
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

KRC Genk nam afscheid van Wouter Vrancken. Thorsten Fink van STVV is één van de grote kanshebbers om hem op te volgen.

Dat Wouter Vrancken volgend seizoen aan de slag gaat bij KAA Gent lijkt ondertussen zeker, al is het wel nog wachten op de officiële communicatie van de Buffalo’s.

Het huwelijk tussen Genk en Vrancken, dat vorig jaar nog zo straf leek, kwam dit seizoen stevig onder druk te staan, met een vertrek nog voor het einde van het seizoen tot gevolg.

Snel kwam Thorsten Fink in beeld. De Duitser kreeg enorm veel lof voor wat hij met STVV allemaal bereikte. Dat leidt tot veel interesse, ook van KRC Genk.

Volgens Het Belang van Limburg zijn er al gesprekken geweest tussen de trainer van de Kanaries en de Limburgers. Genk zou vol voor Fink gaan.

Transfers

STVV wil Fink graag aan boord houden, maar beseft ook dat ze heel goed aan de overstap van hun trainer kunnen verdienen. En dat zal niet voor de trainer alleen zijn.

Aan de transfer van Fink zullen de Kanaries naar verluidt enkele honderdduizenden euro’s overhouden, maar er zijn nog veel meer centen te verdienen.

Volgens de krant wil Fink immers enkele spelers van STVV meenemen naar zijn nieuwe club. Daar kan STVV nog veel beter aan verdienen dan aan de coach zelf.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties