Zokora wil spelen

Tom Drossaert
| 3 reacties
Zokora wil spelen
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Didier Zokora is waarschijnlijk aan zijn laatste seizoen bij Tottenham bezig. De ex-Genkspeler wil meer speelgelegenheid met het oog op het WK van volgend jaar, maar lijkt die bij de Londense club niet te krijgen.

De Ivoriaan kan dit seizoen maar geen basisplaats te pakken krijgen bij Tottenham en vreest dat dat nefast is voor zijn basisplaats bij het Ivoriaanse nationale elftal. Zokora stuurt dan ook aan op een vertrek. “Als ik niet regelmatig kan spelen, moet ik verder kijken. Ik weet dat de trainer het in me ziet zitten, maar hij heeft nog meer alternatieven. Het WK is in 2010 en ik kan niet bij mijn club op de bank zitten, als ik daar wil spelen", liet de speler aan de Daily Mirror weten.
 

Tottenham gaat zich zoals gebruikelijk fel roeren op de transfermarkt deze zomer. David Bentley, Tom Huddlestone, Gareth Bale, Roman Pavlyuchenko, Darren Bent en Jermaine Jenas mogen zich opmaken voor een vertrek. Roque Santa Cruz, Stewart Downing en Sulley Muntari staan hoog op het verlanglijstje. (AN)

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties