Persoons: "Haar gaat eraf bij bekerwinst"

Steurbaut Kersten
| 6 reacties
Persoons: "Haar gaat eraf bij bekerwinst"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De aandacht bij KV Mechelen gaat altijd naar Bjorn Vleminckx, Nana Asare en Giuseppe Rossini. Eén van de drijvende krachten achter het Mechelse succes is echter Koen Persoons. De middenvelder speelt zaterdag zijn 52ste wedstrijd van het seizoen.

“Ik heb er geen problemen mee dat de aandacht naar de andere spelers gaat”, aldus Persoons. “Als verdedigende middenvelder probeer ik gewoon mijn werk te doen. Ballen afpakken en ze afgeven.”

Staart eraf

 

Persoons ligt ook niet meteen wakker van een transfer. “Ik voel me hier goed en lig nog twee jaar onder contract. Maar als er een ploeg komt, wil ik altijd wel eens spreken. Bekerwinst kan alvast een goede stap zijn.”

 

Voor het kapsel van de middenvelder heeft bekerwinst wel meteen gevolgen. “Mijn staart gaat eraf”, aldus Persoons. “Vijf ploegmaats – Vleminckx, Rossini, Van Hoevelen, Vrancken en Mellemans - zullen zaterdag een schaar meenemen om te knippen. En in de kleedkamer ligt een tondeuse klaar. Ik wou toch al lang een andere coupe.”

Scoren

 

“Hopelijk kan ik dan ook mijn doelpuntje meepikken”, droomt Persoons die vorige week vrijdag tegen Lokeren nog scoorde. “Het speelt geen rol op welke manier hij erin gaat. Ik wil gewoon weten hoe het voelt om in zo’n wedstrijd te scoren.”
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

EK

Nieuwste reacties