De Mos staat dicht bij trainersavontuur in Turkije

Mathias Dumarey
| 0 reacties
De Mos staat dicht bij trainersavontuur in Turkije
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Aad De Mos lijkt dan toch een club te gaan vinden waar hij als coach aan de slag kan gaan. Het Turkse Gençlerbirligi lijkt immers fel geïnteresseerd om de Hagenaar binnen te halen. Gençlerbirligi is een club uit de hoofdstad Ankara.

Gençlerbirligi meldt dat er momenteel twee kandidaten in de running zijn om er volgend seizoen de nieuwe trainer te worden. Allereerst gaat het om Aad De Mos maar ook Standard-trainer Laszlo Bölöni staat hoog op het verlanglijstje van Alkaralar. Bölöni heeft nog altijd geen uitsluitsel gegeven of hij al dan niet blijft bij de Belgische landskampioen.

Het laatste trainersavontuur van De Mos was bij Vitesse Arnhem. Daar werd hij een jaar geleden aan de kant geschoven. Sindsdien zat de 62-jarige Nederlander zonder werk. Hij probeerde echter wel aan de bak te komen. Gesprekken over het trainerschap bij Sparta Rotterdam draaiden op niets uit. Hij stelde zich ook kandidaat om Belgisch bondscoach te worden en was in beeld om aan de slag te gaan als technisch directeur van Willem II.

Mocht De Mos effectief de oefenmeester van Gençlerbirligi worden, dan wacht hem een erg lastige taak. De club kon zich afgelopen week maar met de hakken over de sloot redden in de Turkse Süper Lig. Pas op basis van het doelsaldo eindigde het boven Konyaspor dat wel moet zakken naar de Turkse tweede klasse.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Süper Lig

Nieuwste reacties