Chris Janssens neemt afscheid in stijl

Ronny anthonis
| 8 reacties
Chris Janssens neemt afscheid in stijl
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Chris Janssens heeft zondagnamiddag in het bijzijn van zowat 1500 supporters zijn afscheid als voetballer gevierd. Hij deed dat in een wedstrijdje met enkele oude bekenden uit zijn voetballeven.

De wedstrijd werd georganiseerd door Caroline, de vrouw van Chris. Janssens zelf dacht dat hij naar een verjaardagsfeestje voor zijn veertigste verjaardag werd gebracht maar stond enkele uren later in Lierse-tenue op het veld tussen zijn vrienden en vele supporters.

Het wedstrijdje zelf werd met 4-1 gewonnen door het team van Janssens, die zelf twee keer scoorde en evenveel assists afleverde. Na de wedstrijd kreeg een zichtbaar geëmotieerde Janssens nog een minutenlange staande ovatie. De voormalig middenvelder van ondermeer Lokeren en Westerlo eindigde zijn carrière in Lier waar hij zo goed als zeker binnen de technische staf aan het werk kan.

Aan bekende voetbalgasten was er ook geen gebrek, zo waren Herman Helleputte en Georges Leekens de trainers en stonden ondermeer Nico van Kerckhoven, Olivier en Xavier Deschacht, Bram Verbist en Arnar Vidarsson op het veld. (AN)
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties