Jovanovic doet Stuttgart een tegenvoorstel

De Nijs Michael
| 26 reacties
Jovanovic doet Stuttgart een tegenvoorstel
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Milan Jovanovic verlaat Standard mogelijk toch tijdens de zomer. De Servische international staat bovenaan het verlanglijstje van de Duitse subtopper VfB Stuttgart. De aanvaller heeft Stuttgart intussen een voorstel gedaan.

Jovanovic moet in Stuttgart de opvolger van Mario Gomez worden, de laatst genoemde verkast namelijk naar Bayern München. De Duitsers deden Jovanovic een voorstel, maar de Serviër stelt hoge eisen. Hij heeft intussen een tegenvoorstel uitgebracht bij de nummer 3 uit de voorbije Bundesliga.

"Via een tussenpersoon hebben we inderdaad een voorstel gekregen", bevestigt Cvijan Milosevic, de zaakwaarnemer van Jovanovic, in De Morgen. "Ik heb Milan daarvan op de hoogte gebracht en samen hebben we een tegenvoorstel geformuleerd, waarop van Duitse zijde nog niet werd gereageerd. Ik heb er ook Luciano D'Onofrio over aangesproken, maar die heeft mij verzekerd door Stuttgart nog niet te zijn benaderd. Het is bijgevolg voorbarig te stellen dat er onderhandelingen aan de gang zijn."
 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties