Mourinho wil oude bekenden terughalen

Kristof Blomme
| 19 reacties
Mourinho wil oude bekenden terughalen

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

José Mourinho wil naast Deco ook verdediger Ricardo Carvalho naar Inter halen. De Portugees werkte met zijn landgenoot al samen bij Porto en Chelsea.

Inter wil zich deze zomer versterken om eindelijk nog eens hoge ogen te kunnen gooien in de Champions League. Trainer José Mourinho heeft zowel Deco als Ricardo Carvalho hoog op het verlanglijstje staan. Beide Portugezen liggen nu nog onder contract bij Chelsea. 

In 2004 pakte José Mourinho met Porto verrassend de Champions League. Zowel Carvalho als Deco maakten toen al deel uit van de succesformatie van de Portugees. Die eerste werd het daaropvolgende seizoen zelfs meegenomen naar Chelsea. Deco trok dan weer naar FC Barcelona. Ook de middenvelder maakte afgelopen zomer de overstap naar Chelsea, waar hij op een zijspoor belandde. 

Massimo Moratti, voorzitter van Inter, wil beide spelers nu naar Milaan halen, op aandringen van Mourinho. "We willen beide spelers aantrekken en ook de spelers zelf willen komen. Carvalho willen we halen met het oog op de Champions League. Hij brengt ervaring in onze defensie. Deco moet onmiddellijk rendement brengen, maar ook Coutinho helpen ontwikkelen als speler." Countinho maakt deze zomer de overstap van Vasco da Gama in Brazilië."

De 31-jarige Carvalho is alvast duidelijk met betrekking tot zijn toekomst. "Ik geloof dat de tijd is gekomen om Chelsea te verlaten. Ik ben blij dat een grote club als Inter interesse toont. Het zou goed zijn om opnieuw met Mourinho samen te werken", aldus de verdediger. 



Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties