Ook Roeselare te sterk voor Club Brugge

De Nijs Michael
| 41 reacties
Ook Roeselare te sterk voor Club Brugge
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Trainer Adrie Koster heeft Club Brugge nog niet op de rails gekregen. Enkele dagen na de 5-0-nederlaag tegen Zulte Waregem, ging blauw-zwart met 0-2 onderuit tegen reeksgenoot Roeselare.

Club ging goed van start. Na 6 minuten testte Ryan Donk de vuisten van Jurgen Sierens, maar de Roeselaarse goalie gaf geen krimp. Ook Ciman stuitte op de doelman van zwart-wit, terwijl Sonck een voorzet van Dahmane naast kopte. Sonck had nog een open kans, maar wederom verpestte Sierens het Brugs feestje.

Op het half uur kwam Sonck dan toch tot scoren, maar zijn treffer werd afgekeurd wegens buitenspel. In de slotfase van de eerste periode had Sonck dan dé kans op de openingstreffer, de Rode Duivel mocht een strafschop nemen nadat Blondel foutief werd afgestopt in het strafschopgebied. De Ninovieter schoot de bal echter tegen de paal. Roeselare kreeg nog een kans via Tanghe, maar het bleef 0-0.

Na de pauze kwam de enige dreiging van Brugge via afstandsschoten van Ciman en Odjidja. Op het uur gooide coach Adrie Koster 10 nieuwe Bruggelingen voor de leeuwen en dat had niet bepaald een goed effect op het niveau van blauw-zwart. Roeselare herstelde het evenwicht en kwam op voorsprong via Samir El Gaaouiri.  In de slotfase werd Club een tweede keer koud gepakt, deze keer was het Lesbir die de netten deed trillen: 0-2. Volgende week vrijdag oefent Club tegen Aalter.

Opstelling Club:
De Vlieger – Ciman (60’ De Mets), Donk (60’ Clement), Alcaraz (60’ Kucera), Daerden (60’ Cleber) – Simaeys (60’ Voskanian), Odjidja (60’ Vermeulen), Blondel (60’ Jeffrey) – Dahmane (60’ De Rechter), Sonck (60’ Djokic), Chavez (60’ Meeus).

Doelpunten: 68' El Gaaouiri 0-1, 82' Lesbir 0-2.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 0-1 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties