Rodnei trekt niet naar Germinal Beerschot

Nico Wieme
| 25 reacties
Rodnei trekt niet naar Germinal Beerschot
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Na Carl Hoefkens grijpt Germinal Beerschot ook naast Rodnei. De Braziliaan verkast voor een jaar naar 1. FC Kaiserslautern.

Het zit Germinal Beerschot niet mee in haar zoektocht naar een extra centrale verdediger. Nadat de Antwerpenaren met Carl Hoefkens niet tot een vergelijk kwamen, zien ze nu ook hun tweede target, Rodnei, aan hun neus voorbijgaan.

 

Germinal Beerschot had al een persoonlijk akkoord met de 1,90 meter grote Braziliaan en de speler zelf legde ook reeds medische testen af op het Kiel, maar tussen de Antwerpse fusieclub en Hertha BSC bleef een akkoord uit.

 

De Duitse hoofdstedelingen wilden Rodnei wel voor een jaar uitlenen, maar kozen ervoor om hem naar 1. FC Kaiserslautern te sturen. “Met Rodnei hebben we ons in de defensie verzekerd van een veelzijdige speler met veel kwaliteiten”, zei FCK-voorzitter Stefan Kuntz op de website van Hertha. “We volgen hem al een hele tijd en zijn blij dat het gelukt is hem aan ons te binden.” Germinal Beerschot kan verder op zoek naar een nieuwe centrale verdediger.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties