Witsel: "Strovuur uit aanvangsfase interesseert me niet"

Steurbaut Kersten
| 3 reacties
Witsel: "Strovuur uit aanvangsfase interesseert me niet"
Foto: © SC

Volg Standard nu via WhatsApp!

Gouden Schoen Axel Witsel tilt niet zo zwaar aan het puntenverlies op de eerste speeldag tegen Sint-Truiden. Zelf niet na het missen van twee strafschoppen.

“Ik neem de volledige verantwoordelijkheid”, reageert Witsel in HNB. “De avond zelf zat ik serieus in de put, maar moet ik daarvoor nu mezelf geselen. Het gelijkspel was een accidentje. Misschien was niet iedereen mentaal en fysiek klaar. Die 2-2 mag niet te lang in de hoofden blijven zitten.”

Witsel bekommert zich ook niet om de achterstand op Club Brugge en Anderlecht. “Bij de aanvang van de Play-offs is dit eigenlijk maar één punt. Het komt erop aan vanaf maart opnieuw echt top te zijn. Het strovuur van de aanvangsfase interesseert mij niet. Alleen bij het allerlaatste fluitsignaal van het seizoen heeft de stand belang.”

 
Defour

Ook onder de transfergeruchten rond ploegmaat Steven Defour blijft de Gouden Schoen rustig. “Het is allemaal voorbarig. Al is Defour moeilijker te vervangen dan Fellaini, Dante en Onyewu. Hij is ook de aanvoerder van de ploeg.”
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 0-1 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties