Opnieuw lof voor Vermaelen na Celtic

mathieu goedefroy
| 26 reacties
Opnieuw lof voor Vermaelen na Celtic
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Ook na de wedstrijd tegen Celtic is Arsenal-coach Arsène Wenger vol lof over Thomas Vermaelen. Onze landgenoot speelde sterk in de met 0-2 gewonnen partij tegen Celtic.

Het was een succes gisteren in Celtic Park. Althans voor Arsenal. Nadat The Gunners dit weekend Everton met 1-6 verpletterden, ging ook Celtic gisteren resoluut voor de bijl. Centraal in de defensie speelde onze landgenoot Thomas Vermaelen (foto boven) een sterke partij. 

Vermaelen had zaterdag tegen Everton nog de 0-2 binnengeknikt na een vrije trap van Robin Van Persie. Na de wedstrijd had men in Londen niets dan lof voor de prestatie van Vermaelen. Gisteren was dat niet anders.  

Trainer Arsène Wenger (foto rechts) liet volgende woorden optekenen: "Vermaelen heeft zich erg snel in de ploeg gewerkt, dat verraste me. Hij kende een lange voorbereiding, en we zagen toen al dat hij zowel fysiek als mentaal erg sterk is. Hij staat er wanneer dat nodig is. Zijn kwaliteiten zijn zowel op fysiek als op technisch vlak mooi in evenwicht. Bovendien is het erg handig om er een linksvoetige speler bij te hebben. Het inzicht waarmee hij zijn passes verstuurt is erg belangrijk voor onze middenvelders."
(AN)
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties