Cercle Brugge moet snel werken voor Van Loo

Mathias Dumarey
| 13 reacties
Cercle Brugge moet snel werken voor Van Loo

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Cercle Brugge zal zich moeten haasten wil het Anthony Van Loo nog binnenhalen. Bij Roeselare stellen ze de deadline op aanstaande woensdag. Nadien kan er niet meer gepraat worden over een transfer.

"Anthony Van Loo is een speler die perfect past in onze plannen. We zullen dan ook snel een bod doen bij zijn club Roeselare. En neen, we zijn niet van plan om te werken met een spelersruil want bij ons mag er niemand vertrekken", aldus Cercle Brugge-trainer Glen De Boeck die op die manier een mogelijke transfer van Dominic Foley ontkent.

Bij SV Roeselare zijn ze niet van plan om Van Loo een strobreed in de weg te leggen bij een goed bod. "Maar het dossier zal werden afgerond moeten worden tegen dinsdag. Vanaf woensdag wordt er niet meer gepraat. En als Van Loo blijft, zullen we hem zeker een contractverlenging voorstellen", aldus Dennis Van Wijk, coach en sportief directeur bij SV Roeselare in HLN.

Anthony Van Loo is naast het feit dat hij een verdedigend talent is, vooral bekend van het feit dat hij in de eindrondepartij vorig seizoen tegen Antwerp neerzeeg op het veld. Hij kreeg toen een hartstilstand maar een ingeplante defibrillator heeft toen zijn leven gered.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 0-1 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties