🎥 Romelu Lukaku komt met opvallend nieuws over terugkeer naar Anderlecht

🎥 Romelu Lukaku komt met opvallend nieuws over terugkeer naar Anderlecht
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Romelu Lukaku en Anderlecht, de liefde zal altijd groot blijven. Big Rom zou in het Lotto Park graag zijn carrière afsluiten.

Romelu Lukaku ligt nog tot midden 2026 onder contract bij Chelsea, maar de kans dat hij er ooit nog een minuut zal spelen is onbestaande.

Dat betekent dat Big Rom ook voor de komende twee seizoenen nog een nieuwe bestemming moet weten te vinden nadat hij het voorbije seizoen bij AS Roma aan de slag is.

In de Serie A zou Napoli interesse hebben, waar Antonio Conte vandaag aangesteld werd als nieuwe coach, maar ook AC Milan toont interesse. En dan is er nog altijd het Midden-Oosten als mogelijke bestemming.

Dat hij zijn carrière bij Anderlecht zal afsluiten lijkt al een tijdje duidelijk. In een interview met RTL Sports komt Lukaku alvast met opvallend nieuws.

“Een terugkeer naar Anderlecht? Natuurlijk, dat gaat gebeuren. Dat is niet de juiste vraag. Ik denk misschien wel sneller dan de mensen verwachten”, klinkt het.

Lukaku mist ons land duidelijk, zo voegt hij er nog aan toe. “Ik ben al op mijn achttien jaar weggegaan uit België… Mijn moeder, mijn kinderen.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties