Russische versterking voor Fellaini en co

Mathias Dumarey
| 5 reacties
Russische versterking voor Fellaini en co
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

FC Everton heeft zich versterkt met de Russische international Dinyar Bilyaletdinov. De aanvaller komt over van Lokomotiv Moskou waar hij in totaal 151 wedstrijden speelde. Everton staat momenteel laatste in de Premier League.

Dinyar Bilyaletdinov zou op Goodison Park een contract ondertekenen voor vijf seizoenen. Hoeveel Everton moet betalen voor de 28-voudige international raakte niet bekend. Gisterenavond bereikte een delegatie van de Engelsen in Hamburg een akkoord met de entourage van Bilyaletdinov. David Moyes hoopt dat hij zijn aanwinst voor het eerst zal kunnen inzetten in het duel tegen FC Fulham begin september.

"We zijn erg blij met de komst van Dinyar. Ik weet dat dit een speler is die onze manager er graag nog bij wilde", aldus Everton-directeur Robert Elstone op de website van The Toffees. De transfer van Bilyaletdinov wordt gefinancierd met het transfergeld dat de club kreeg voor verdediger Joleon Lescott. Manchester City zou 25 miljoen betalen voor de Engelse international.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties