Chamakh gaat weer met Bordeaux praten

Chamakh gaat weer met Bordeaux praten
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Marouane Chamakh (foto) gaat binnenkort terug om de tafel zitten met zijn club Girondins Bordeaux om zijn contract te verlengen. Aanvankelijk was de Marokkaanse international dat niet van plan.

Marouane Chamakh was in het tussenseizoen maar wat graag naar Engeland verhuist. Arsenal en West Ham United toonden interesse maar de hoge vraagprijs van zeventien miljoen euro was een struikelblok voor een overgang. Chamakh ziet zijn contract bij Girondins Bordeaux op het einde van dit seizoen aflopen. Aanvankelijk wilde hij zijn verbintenis niet verlengen, maar op die beslissing zou de Marokkaan zijn teruggekomen.

Chamakh ziet het nu wel zitten om zijn contract te verlengen tot de zomer van 2012, maar dan moet er wel een clausule in staan dat hij tegen een gelimiteerd en niet te hoog bedrag kan vertrekken uit de Franse wijnstad. Maandelijks zou hij een brutobedrag kunnen verdienen van 200.000 euro.

Chamakh speelt al acht seizoenen voor Girondins Bordeaux. Ondanks het feit dat de spits teleurgesteld was over het feit dat hij een transfer naar Engeland misliep, is hij toch goed gestart in de Ligue 1. Na vier wedstrijden scoorde hij al drie keer. Vorig seizoen kwam hij aan een totaal van dertien goals.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Ligue 1

Nieuwste reacties