Vargas keer met kuitbeenbreuk terug naar Almería

Mathias Dumarey
| 6 reacties
Vargas keer met kuitbeenbreuk terug naar Almería

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Bij de Spaanse eersteklasser UD Almería zullen ze niet tevreden zijn. Hun kersverse aanwinst Fabian Vargas liep met Colombia in het WK-kwalificatieduel tegen Ecuador een kuitbeenbreuk op en is lange tijd buiten strijd.

Bij UD Almería weten ze nu al dat Fabian Vargas minimaal vier maanden niet zal kunnen voetballen. De middenvelder liep een kuitbeenbreuk op en scheurde bovendien ook nog eens zijn enkelbanden af. Vargas raakte in botsing met Pablo Palacios, werd nadien afgevoerd en direct geopereerd. Het ziet er wel naar uit dat Almería de toestemming zal krijgen om een nieuwe speler aan te werven terwijl de internationale transfermarkt al gesloten is.

Vargas zal ook de resterende kwalificatiewedstrijden in de WK-cyclus moeten vergeten. Momenteel staat Colombia op een vijfde plaats en die stek geeft recht op een play-off met de nummer vier uit de Concacaf-zone. Momenteel is dat Mexico. Vargas kwam afgelopen zomer transfervrij over van het Argentijnse Boca Juniors naar Almería. Colombia won het treffen met Ecuador overigens met 2-0.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties