Koster: "We moeten niet angstig zijn"

Steurbaut Kersten
| 5 reacties
Koster: "We moeten niet angstig zijn"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Club Brugge krijgt in zijn eerste wedstrijd in de Europa League meteen een zware opdracht. Het moet de wei in tegen titelverdediger Shakhtar Donetsk. Trainer Adrie Koster ziet geen reden om met dichtgeknepen billen de Oekraïeners op te vangen.

“Ik ben benieuwd naar het kwaliteitsverschil, maar we moeten niet angstig zijn. Dit is voor ons een grote uitdaging”, zegt de Nederlander aan Sporza. “Shakhtar is uiteraard favoriet. Ze hebben de UEFA Cup gewonnen en gingen in de Super Cup pas in de verlengingen tenonder tegen Barcelona. Dan staat de organisatie goed. En vooraan hebben ze een aantal Brazilianen die het verschil kunnen maken met een beslissende actie.”

“Maar in voetbal speel je met elf tegen elf en zijn er altijd mogelijkheden”, haalt Koster de clichés boven. “Als team zullen we een topdag moeten hebben, maar de wonderen zijn de wereld nog niet uit.”

“We spelen thuis en zullen het initiatief nemen, maar we gaan geen open huis houden. Het is niet de bedoeling dat we ons gaan laten afslachten. Ik hou ook geen rekening met een scenario zoals dat van Anderlecht tegen Lyon of AA Gent tegen AS Roma.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties