"Jacobs beseft dat dit moet stoppen"

Steurbaut Kersten
| 9 reacties
"Jacobs beseft dat dit moet stoppen"
Foto: © SC

Volg Anderlecht nu via WhatsApp!

Ariël Jacobs reageerde afgelopen zondag zeer bitter na de het gelijkspel tegen AA Gent. Anderlecht-manager Herman Van Holsbeeck neemt zijn trainer in bescherming.

Jacobs vond dat de ref niet consequent had gefloten”, zegt Van Holsbeeck in de kranten. “Andere trainers staan te roepen. Hij reageert op deze manier. Hij had het moeilijk en is altijd eerlijk.  Jacobs is ook maar een mens, hé."

Onze Arsène Wenger

“Onze trainer verlaagt zich ook nooit tot platte uitspraken. Maar hij beseft at de manier waarop hij de laatste dagen uit de hoek kwam niet goed is voor Anderlecht. Hij beseft dat dit moet stoppen.”

Anderlecht blijft hopen dat Jacobs zijn taken van T1 blijft voortzetten. “Ariël Jacobs is onze Arsène Wenger. Er zijn te weinig trainers zoals hij. Als we hem verliezen, zou dat dramatisch zijn voor Anderlecht en ook voor het Belgische voetbal.”

Geen persoonlijke aanval

De journalist die de cynische Jacobs voor de microfoon haalde, kreeg ondertussen al de excuses van Jacobs aangeboden. “Hij heeft mij gezegd dat het niet persoonlijk is.”
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties