De Sutter: "Tonen dat ik aanval kan dragen"

De Nijs Michael
| 9 reacties
De Sutter: "Tonen dat ik aanval kan dragen"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Tom De Sutter heeft niet meteen de beste seizoensstart uit zijn carrière achter de kiezen, maar de aanvaller lijkt net op tijd in vorm om een basisplaats te veroveren in de interland tegen Turkije. De Anderlechtspeler heeft alvast veel vertrouwen.

"Op training was ik steeds goed bij schot, pas als het ook daar niet meer zou lukken had ik me echt zorgen gemaakt", komt De Sutter in HLN terug op de voorbije maanden. "Het was vooral een mentale kwestie, als spits word je afgerekend op je doelpunten en ik zat door de opeenvolging van wedstrijden mentaal niet fris genoeg om steeds op het juiste moment voor doel op te duiken. Net daarom dat een selectie voor de Rode Duivels een enorme opsteker was."

Advocaat noemde De Sutter eerder al zijn ideale diepe spits. "Het is leuk als je zoiets hoort", reageert de aanvaller. "Maar jullie gaan er vanuit dat ik in de basis sta, daar ben ik niet zeker van hoor. Als ik mijn kans krijg zal ik wel tonen dat ik het waard ben om de aanval van de nationale ploeg te dragen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

EK

Nieuwste reacties