Bailly en Daems weer onderuit

Philippe Crols
| 10 reacties
Bailly en Daems weer onderuit
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Borussia Mönchengladbach begon nog wel goed aan het seizoen, maar het gaat ondertussen al een tijdje van kwaad naar erger. Afgelopen weekend verloren Logan Bailly en Filip Daems nog maar eens.

Filip Daems (foto) vierde op bezoek bij landskampioen Wolfsburg zijn rentree bij Borussia Mönchengladbach. Het team van Logan Bailly en Daems maakte het de troepen van Felix Magath niet gemakkelijk, maar ging uiteindelijk wel met 2-1 onderuit. Gladbach is ondertussen weggegleden naar de voorlaatste plaats. Nog slecht nieuws kwam er van aanvoerder Daems. Die moest een kwartier voor tijd geblesseerd naar de kant. Mogelijk speelt de knie hem opnieuw parten.

Manasseh Ishiaku is dan weer bezig aan een van zijn beste periodes in Duitsland. De aanvaller stond tegen Mainz opnieuw negentig minuten tussen de lijnen. Köln won met het kleinste verschil en verlaat zo de degradatiezone. Bij Mainz bleef Peter Van der Heyden negentig minuten op de bank.

Ten slotte boekte Bayern München ook nog eens een zege. Daniël Van Buyten stond in Freiburg negentig minuten op het veld. Bayern is zesde op zes punten van het leidersduo Leverkusen - Hamburger SV. 
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Bundesliga

Nieuwste reacties