Arsenal, Barça en Atlético willen jonge Ajacied

De Nijs Michael
| 2 reacties
Arsenal, Barça en Atlético willen jonge Ajacied
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Grégory Van Der Wiel zou deze winter wel eens naar een topcompetitie kunnen verkassen. Nadat eerder het Italiaanse Juventus al interesse toonde, springen nu ook het Engelse Arsenal en de Spaanse clubs Barcelona en Atlético Madrid op de kar.

Van Der Wiel maakt al enkele seizoenen deel uit van de Amsterdamse A-kern, maar de jongeling beleefde pas vorig seizoen zijn grote doorbraak. Hij speelde 38 wedstrijden en vond twee keer de weg naar doel. Ook dit seizoen doet de 21-jarige verdediger het goed, hij startte al twaalf keer in de basis en scoorde één keer.

De goede prestaties van de jonge Ajacied waren eerder al opgevallen bij Juventus, maar de Italianen krijgen nu stevige concurrentie vanuit Engeland en Spanje. Vooral Arsenal heeft zijn zinnen op Van Der Wiel gezet, de jongeling werd de voorbije weken meermaals gescout door de Londense club die afgelopen zomer Thomas Vermaelen weghaalde in Nederland.

The Mirror weet daarnaast dat ook enkele Spaanse clubs de prestaties van de Nederlander op de voet volgen. Zo vaardigden Barcelona en Atlético Madrid al een scout af naar de Arena. Geïnteresseerde clubs zullen wel diep in de geldbeugel moeten tasten, want Van Der Wiel moet zo'n negen miljoen euro kosten.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties