Bailly enige Belg die wint

Philippe Crols
| 2 reacties
Bailly enige Belg die wint
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Logan Bailly was de enige Belg in Duitse loondienst die afgelopen weekend met de drie punten ging lopen. Borussia Mönchengladbach stuntte op bezoek bij Hamburger SV.

Bij Borussia Mönchengladbach was aanvoerder Filip Daems nog niet fit en zo stond er met Logan Bailly (foto) slechts een landgenoot op het veld van Hamburger SV. Gladbach kende de nodige meeval en won, onder andere dankzije en goal van Dante Bonfim, verrassend genoeg met 2-3.

Peter Van der Heyden is bij Mainz al een tijdje bankzitter en ook op bezoek bij Wolfsburg, een ex-club van de gewezen Bruggeling, moest hij lang vanaf de zijlijn toekijken. Pas in de 91e minuut mocht de verdediger een 3-3-gelijkspel komen verdedigen. Mainz pakte wel een knap punt op het veld van de landskampioen. 

Ook Bayern München pakte met Daniël Van Buyten een punt, maar zal daar allicht niet tevreden over zijn. Bayern speelde 0-0 gelijk bij Stuttgart en zag onze landgenoot tien minuten voor tijd geblesseerd uitvallen.

Tenslotte was er ook nog 1. FC Köln. Ondanks dat Manasseh Ishiaku opnieuw negentig minuten mocht spelen, leed Köln toch pijnlijk thuisverlies tegen Hannover, 0-1.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Bundesliga

Nieuwste reacties