Bayern bevestigt, Bailly en co winnen dankzij 3 eigen treffers

Steurbaut Kersten
| 3 reacties

Bayern München heeft na de demonstratie op Juventus bevestigd in de eigen competitie. Daniel Van Buyten en co gingen mat 1-5 winnen op het veld van Bochum. Borussia Mönchengladbach haalde het in een knotsgekke wedstrijd met 5-3 van Hannover.

Bayern München maakte het verschil al in de eerste helft. Gomez, Olic en een eigen doelpunt van Mavraj zorgden voor een 0-3-ruststand. Olic, met zijn tweede van de middag, en Pranjic, lieten de score na rust oplopen tot 0-5. Fuchs bezorgde Bochum een kwartier voor tijd de eerredder.

Voor Bayern is het de derde overwinning op rij in de Bundesliga. De jongens van Louis Van Gaal naderen tot op twee punten van leider Leverkusen, dat vrijdag in Berlijn bleef steken op een 2-2-gelijkspel.

Borussia Mönchengladbach en Hannover zorgden voor één van de bizarste wedstrijden aller tijden. Hannover zorgde voor zes doelpunten, maar bleef toch puntenloos achter. Drie treffers verdwenen immers in eigen doel. Gladbach klimt in het klassement naar de elfde plaats.