Advocaat reageert op uitlatingen Stijnen

Advocaat reageert op uitlatingen Stijnen
Foto: © SC

Volg België nu via WhatsApp!

Bondscoach Dick Advocaat heeft hard gereageerd op de kritiek van ex-Rode Duivel Stijn Stijnen. Hij noemt de uitlatingen van de Brugse doelman "commentaar van een gefrustreerde sporter”.

Advocaat kwam tijdens een persmoment terug op de commotie van de afgelopen week. “Ik dacht dat Stijnen gestopt was, hij had zijn verantwoordelijkheid maar moeten nemen bij zijn afscheid, of ervoor. Het is de commentaar van een gefrustreerde sporter. Stijnen was overigens zeker opgeroepen geweest. Ik zei enkel dat hij zich net als iedereen zou moeten bewijzen en tonen of hij de nummer 1, 2 of 3 was”, aldus Advocaat aan Sporza.

Stijnen haalde uit toen bleek dat Advocaat de functie als Belgisch bondscoach zou combineren met een baan als hoofdcoach van het Nederlandse AZ Alkmaar. De ex-international vond dat Advocaat maar beter kon opstappen, omdat hij België maar als een klusje zou beschouwen.

Stijnen begreep ook niet waarom de Rode Duivels maar één oefenwedstrijd spelen tot mei. "Je moet wel weten waarover je het hebt. We willen wel meer, maar we mogen maar één oefenduel spelen tot dan. De UEFA heeft data vastgelegd waarop oefenduels mogen en pas eind mei mogen we weer meer spelen. Dat doen we ook en we bekijken nog wie de opponent wordt", repliceert de bondscoach. (WB)
 
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

EK

Nieuwste reacties