Klacht tegen Mourinho na rel met journalist

Manuel Gonzalez
| 8 reacties
Klacht tegen Mourinho na rel met journalist
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Inter-coach Jose Mourinho laat weer van zich spreken. Hij heeft een klacht van de unie van Italiaanse sportjournalisten aan zijn broek.

Na het teleurstellende 1-1 gelijkspel van Inter gisterenmiddag bij Atalanta Bergamo heeft Jose Mourinho journalist Andrea Ramazzotti geduwd toen die op de spelersbus afstapte. Bovendien zou de Portugees de journalist ook zwaar beledigd hebben. De unie van Italiaanse sportjournalisten is het gedrag van de trainer zat en gaat een klacht tegen hem indienen.

Inter-voorzitter Moratti: "Ik wens op dit ogenblik niet te reageren op het voorval omdat ik niet op de hoogte ben wat er precies gebeurd is. Ik zal alleszins wel gaan samenzitten met die mensen en horen wat ze te zeggen hebben. Of we een kans hebben laten liggen door niet te winnen? Ergens wel, want Juve en Milan verloren, dus we hadden zelfs drie punten i.p.v één punt kunnen uitlopen, maar het is niet anders", aldus de voorzitter aan Football Italia.

Voor het CL-duel tegen Rubin Kazan van vorige week reageerde Mourinho ook al zeer geïrriteerd op alle vragen van de journalisten.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties