Van der Vaart wil seizoen afmaken bij Real

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Van der Vaart wil seizoen afmaken bij Real
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Rafael Van der Vaart lijkt wat betere tijden te kennen bij Real Madrid. Zaterdagavond stond hij bij de met 2-3-gewonnen wedstrijd bij FC Valencia voor de derde keer in de basiself.

Rafael Van der Vaart profiteert van het feit dat de Braziliaan Ricardo Kaká geblesseerd aan de zijlijn moet toekijken. De Nederlander lijkt zich alvast te amuseren nu hij van coach Manuel Pellegrini toch wat speeltijd krijgt.

"De kansen die ik krijg, probeer ik te pakken. Ik voel me fit, en in het hoofd zit het ook weer goed. Voor mij was het de juiste keuze om bij Real Madrid te blijven. Ik heb ondertussen ook al geleerd dat er in het leven belangrijkere zaken zijn dan voetbal. Mijn privéleven is er één van. Ik denk dat we goed doorheen een moeilijke periode zijn geraakt", aldus Van der Vaart die verwijst naar de borstkanker van zijn vrouw.

"Ik ben altijd blijven geloven in mezelf. Het is mijn bedoeling om hier bij Real Madrid het seizoen vol te maken", gaat Van der Vaart verder. De Nederlander beseft wel dat als Kaká terugkeert, hij wellicht weer naar de invallersbank zal verhuizen. Desondanks hoopt hij in beeld te blijven bij Oranje zodat hij een hoofdrol kan spelen op het WK volgende zomer in Zuid-Afrika. "Natuurlijk willen we met Oranje iets moois neerzetten. We spelen bijna allemaal in de Champions League en in de grootste competities. Natuurlijk leeft het WK bij ons", besluit Van der Vaart in De Pers. (AN)
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties