Transferdagboek 5/1: Kolarov dicht bij Real Madrid

Steurbaut Kersten
| 0 reacties
Transferdagboek 5/1: Kolarov dicht bij Real Madrid
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Tijdens de wintermercato duiken er overal transfergeruchten op. Voetbalkrant.com houdt voor u de internationale pers in het oog en serveert u de interessantste pistes.

Volgens de Spaanse krant As wil Real Madrid Aleksander Kolarov overnemen van Lazio Roma. Voorzitter Florentino Perez zou bereid zijn zo’n 20 miljoen euro op tafel te leggen voor de Servische winger.

Marouane Chamakh is grof wild op de transfermarkt. Het contract van de Marokkaan loopt na dit seizoen af. Van zijn club Bordeaux mag hij nu met andere clubs praten.

Naast Arsenal zou nu ook Liverpool zich gemeld hebben voor de aanvaller, zo meldt The Times. De Reds worden ook in verband gebracht met Ruud Van Nistelrooy en Aston Villa-aanvallers Emile Heskey en John Carew.

Volgens Le Parisien staat Mancini (foto), de Braziliaanse middenvelder van Inter, dicht bij een overstap naar Marseille. Mancini zou vrijdag al naar Marseille kunnen afzakken, op tijd voor de 30ste verjaardag van de club. Volgens diezelfde krant zou Didier Deschamps ook Jeremy Menez van AS Roma graag zien komen.

Kakha Kaladze, de Georgische verdediger bij die andere Milanese club, zou dan weer de defensie bij Lyon komen versterken, een zwakke plek in het team van Claude Puel

Volgens Silvano Martino, spelersmakelaar in Italië, wil Edin Dzeko in januari absoluut naar AC Milan verhuizen. De Rossoneri hengelen al langer naar de diensten van de Wolfsburg-aanvaller.

De Portugese krant A Bola meldt dat Sporting Lissabon Pedro Mendes wil aantrekken. De middenvelder van Glasgow Rangers moet zo'n 1,5 miljoen euro kosten en zou bij Sporting een eventueel vertrek van Miguel Veloso moeten opvangen.

“Er is een grote kans dat Maxi Rodriguez bij Liverpool tekent”, zegt zaakwaarnemer Jurgem Milewski aan het Britse sport.co.uk.

De geruchtenmolen rond Steven Gerrard wordt in de Engelse pers weer op gang gebracht. Volgens Daily Express wil Liverpool hem na dit seizoen mogelijk verkopen voor 45 miljoen euro. Manchester City, Real Madrid en Barcelona zijn geïnteresseerd.

Christian Molinaro staat op het punt een contract te tekenen bij Stuttgart. De Duitse club zal 500.000 euro betalen voor een huurperiode van zes maanden. In juni kan Stuttgart de speler definitief overnemen voor 4,5 miljoen euro.

Volgens News of the World volgt Blackburn Rovers de 31-jarige IJslander Eidur Gudhohnsen van AS Monaco. (AN)

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa

Nieuwste reacties