Olivier De Cock toch niet naar Uerdingen

Manuel Gonzalez
| 0 reacties
Olivier De Cock toch niet naar Uerdingen
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

In tegenstelling tot eerdere berichten gaat ex-Club Bruggespeler Olivier De Cock toch niet naar het Duitse KFC Uerdingen.

"Ik heb bij Uerdingen geen handtekening gezet. Ik vroeg bedenktijd en de transfer werd op aanraden van mijn Duitse advocaat afgeblazen", aldus De Cock in HLN.

De Cock gaat momenteel weer naar de Gentse Universiteit waar hij zijn studies rechten wil verderzetten, die hij destijds onderbrak om zich volledig op het voetbal te concentreren. Al hoopt hij nog steeds op een aanbieding uit de Belgische eerste of tweede klasse.

"De voorzitter van Uerdingen drong heel fel op het zetten van mijn handtekening aan. Aan mijn voetbalcontract werd de voorwaarde gekoppeld dat ik me zou verbinden om drie appartementen aan te kopen. Zodoende zou ik, samen met nog andere nieuwe spelers die men van plan is om aan te trekken, de club in de kortste keren financieel weer gezonder te maken. Daar trapte ik niet in. Ik vroeg bedenktijd en ik heb uiteindelijk op aanraden van mijn Duitse advocaat deze transfer onder verdachte voorwaarden afgeblazen."
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2. Bundesliga

Nieuwste reacties