Van der Elst: "Niet ontgoocheld"

Hannes De Meyer
| 0 reacties
Van der Elst: "Niet ontgoocheld"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

KVSK United breide geen vervolg aan zijn reeks overwinningen. Het stuitte op een stug Beveren. Franky Van Der Elst kon met het gelijkspel leven. "Voor ons zat er niet meer in."

Franky Van der Elst analyseerde op een nuchtere manier de wedstrijd. "We waren goed begonnen aan de wedstrijd in die zin dat we redelijk veel balbezit hadden in het eerste kwartier. Maar we hebben daar eigenlijk bijna geen kansen uit gecreëerd. Nadien was het balbezit wat weg en kwam Beveren iets beter in de wedstrijd. De tweede helft begon Beveren beter en moesten we even achteruit. Na een kwartier was dat over, en kwam er wat meer ruimte op het middenveld. Daar moesten we wat meer mee doen. Ik kreeg het gevoel dat als we een doelpunt konden maken, we zouden winnen.  Met de inbreng van Davy Oyen, die het behoorlijk goed heeft gedaan, hoopte ik nog om dat doelpunt te maken. Oyen kan dat wel: vanuit de tweede lijn komen en gevaarlijk zijn.

De trainer van United kon leven met het punt. "Ik denk dat dit een terecht gelijkspel is en op zich zijn wij daar best tevreden mee. Als je domineert en kansen creëert en mist, dan moet je ontgoocheld zijn. Maar dat was allemaal niet het geval en dus zijn wij niet ontgoocheld. Voor ons zat er niet meer in”, aldus Van Der Elst op de persconferentie. "Er was te weinig scherpte, ook bij de spelers die de laatste wedstrijden beter bezig waren. Ondanks het gelijkspel vallen er wel zeker positieve zaken te rapen."



Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties