Brepoels: "Ik denk nu al aan de play-offs"

De Nijs Michael
| 4 reacties
Brepoels: "Ik denk nu al aan de play-offs"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Guido Brepoels heeft er nu al een bijzonder succesvol eerste seizoen in de hoogste afdeling opzitten. De coach loodste promovendus Sint-Truiden meteen naar een plaats bij de eerste zes, maar de oefenmeester blijft bijzonder kalm bij de heisa.

"Het was echt verschrikkelijk moeilijk", analyseert Brepoels de overwinning tegen Germinal Beerschot. "Iedereen sprak wel dat het niet moest, en dat er geen druk was, maar ik zag aan mijn jongens dat ze gespannen waren. De mentale sterkte van mijn groep is nog maar eens gebleken."

"Ik vind dat we verdiend bij de eerste zes staan", vervolgt de coach. "Het was niet altijd met het beste voetbal, maar we hebben steeds onze kalmte behouden en zijn blijven werken, ook na de zeven nederlagen op een rij."

De spelers en supporters van STVV hebben ongetwijfeld een lange feestnacht voor de boeg, maar trainer Brepoels blijft rust. "Ik ga het op mijn eigen manier rustig aan doen. Ik denk nu al aan de play-offs, en zelfs al aan volgend seizoen", aldus de coach bij Sporza.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 02/06 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties