Hoefkens: "Play-offs zullen mooi worden"

Hoefkens: "Play-offs zullen mooi worden"
Foto: © SC

Volg Club Brugge nu via WhatsApp!

Carl Hoefkens droeg tegen Roeselare bij afwezigheid van Stijn Stijnen de aanvoerdersband. De centrale verdediger kweet zich goed van zijn taak en kijkt met het nodige vertrouwen uit naar de play-offs.

Net als iedereen had ook Carl Hoefkens zijn mening over de drie rode kaarten die Club tegen Roeselare kruidden. "Ik vond alle drie de kaarten terecht. Club was gedurende heel de match de betere match. We wisten op voorhand dat dit een moeilijke match zou worden. Tactisch zat het goed ineen."

Eén kans

"In de tweede helft hebben we, aanvankelijk met een mannetje minder, risico's genomen. De bezoekers kregen dan twee keer rood en de match kantelde. In de voorbije matchen kregen we in  het slot altijd veel kansen, maar dat was nu anders. Eén kans was goed voor een doelpunt", analyseerde de Lierenaar in Brugse loondienst.

Hoefkens had zijn bedenkingen bij de staat van het veld. "Het plein lag er erbarmelijk bij, maar dat mag absoluut geen excuus zijn. Roeselare heeft het verdedigend goed gedaan. Wij legden te weinig tempo in ons spel. Hadden we hier twee punten verloren, dan was dat erg geweest. Maar dat geldt evenzeer voor een match tegen pakweg Standard of STVV."

Play-offs

Dat Club de kloof met Anderlecht op twaalf punten houdt (in de nacompetitie worden dat er zes), stemde Hoefkens tevreden. "We zullen er blijven voor gaan. Alles is nog mogelijk. Wie vindt dat we die achterstand op Anderlecht niet meer kunnen goedmaken, stopt er beter mee. We spelen nog twee keer tegen paars-wit. We hebben al bewezen dat we hen aankunnen: thuis hebben we tegen hen gewonnen en ook in het Astridpark verdienden we meer dan die nipte nederlaag. Ik denk dat het nog mooie play-offs zullen worden." (AN)

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 0-1 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties