Jovanovic beseft: "Nood aan een wonder"

Mathias Dumarey
| 20 reacties
Jovanovic beseft: "Nood aan een wonder"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Standard Luik nog steeds geen plaatsje in play-off I kunnen bemachtigen. Het speelde gisteren 1-1-gelijk op het veld van Zulte Waregem en ontsnapte ternauwernood aan de uitschakeling. Milan Jovanovic beseft dat er nu een wonder nodig is.

Het werd een schitterende wedstrijd gisteren aan de Gaverbeek tussen Zulte Waregem en Standard. De voetbalshow eindigde op een billijke 1-1. "Nu hebben we een klein mirakel nodig. Gisteren kende ik wat pech in de afwerking, maar dat is nu eenmaal het leven. Het was een crazy game. Een echte spektakelwedstrijd. Ik denk dat het voor dit soort wedstrijden is dat de fans naar het stadion komen", aldus Milan Jovanovic in HLN. Standard heeft het lot niet meer in eigen handen. Voor volgende week moet het hopen dat Zulte Waregem niet wint in Mechelen en zelf moet het vol aan de bak tegen AA Gent.

"Dit seizoen is eigenlijk een ramp voor ons, maar langs de andere kant zullen we wel nog mensen verbazen in de Europa League. Daar zullen we verder komen dan iedereen verwacht had. Nu moeten we ons volop concentreren op de return tegen Panathinaikos. We hebben in Athene een schitterende uitgangspositie bijeen gespeeld en die moeten we nu verzilveren", aldus nog Jovanovic. (AN)

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 0-1 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties