Laporta: "Messi is een echte genie"

Mathias Dumarey
| 6 reacties
Laporta: "Messi is een echte genie"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

FC Barcelona veegde gisterenavond de vloer aan met FC Valencia. Het won met 3-0. De Argentijn Lionel Messi was de ster van de avond. Aftredend Barça-voorzitter Joan Laporta stak zijn bewondering niet onder stoelen of banken.

FC Barcelona won met 3-0 van FC Valencia en alle doelpunten van de thuisploeg kwamen van de voet van Lionel Messi. Bovendien ging het ook nog eens om een zuivere hattrick.

"Hij is een genie. Valencia speelde nochtans goed tegen ons en dat maakt de prestatie van Messi nog meer bijzonder. Hij verdient alle lof. Hij brak een lastige wedstrijd voor ons open. Messi is een voorbeeld voor alle kinderen die naar het voetbal kijken en zelf dromen van een mooie carrière", aldus Barcelona-preses Joan Laporta na afloop van de wedstrijd.

Messi nam de lovende woorden zoals gewoonlijk gelaten in ontvangst. Hij wilde ook Thierry Henry in de spotlights zetten want hij zorgde toch voor twee assists. "Verder moeten we ook onze doelman Victor Valdes bedanken, want hij hield ons met een geweldige redding op een poging van Nikola Zigic recht." (AN)

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties