Anderlecht denkt aan ontbinden contract Frutos

Mathias Dumarey
| 46 reacties
Anderlecht denkt aan ontbinden contract Frutos
Foto: © SC

Volg Anderlecht nu via WhatsApp!

Zal Nicolas Frutos (foto) ooit nog voetballen in het paarswitte shirt van RSC Anderlecht? De kans wordt steeds groter van niet want de club denkt eraan het contract van de spits te ontbinden.

Nicolas Frutos sukkelt de jongste tijd weer met zijn achillespezen. Om die reden is dokter Juan Mendoza weer in Brussel om de spits te behandelen. Hij moet ook een oordeel vellen over de ernst van de blessure.

Voor het eerst twijfelen ze bij Anderlecht of Frutos effectief nog een voetbaltoekomst heeft. "We kunnen niet om de vaststelling heen dat hij bij ons zeer weinig speelt. Als we in juni zouden beslissen om de samenwerking stop te zetten, zal dat in eer en geweten zijn", zegt manager Herman Van Holsbeeck in HLN.

"Mochten we het contract stopzetten, zullen we Frutos niet op de mutualiteit zetten. We behandelen onze spelers niet als robots. We houden ook rekening met het menselijke aspect. En wat er ook zou gebeuren, Nicolas zal altijd deel uitmaken van de Anderlecht-familie. Hij lijdt hier enorm onder. Ik blijf in hem geloven, tot het niet anders meer kan", besluit Van Holsbeeck.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 02/06 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties