Karel Geraerts: "We hopen het spannend te houden"

Manuel Gonzalez
| 28 reacties
Karel Geraerts: "We hopen het spannend te houden"
Foto: © SC

Volg Club Brugge nu via WhatsApp!

Anderlecht start komend weekend met een voorsprong van zes punten op Club aan de play-offs. Bijna niemand gelooft erin dat een ander team dan paars-wit de titel nog kan bemachtigen.

"Paars-wit is de grote titelfavoriet. Maar we zullen ons dubbel plooien om het hen zo moeilijk mogelijk te maken. We hebben alle redenen om erin te geloven: onze kern is volledig fit en bovendien hebben we met Dirar en Vargas er weer twee belangrijke troeven bij. We hopen het gewoon zolang mogelijk spannend te houden", aldus Club-middenvelder Geraerts in HLN.

"Nabil en Ronald komen in de beste omstandigheden aan de start van de play-offs. Onze medische en technische staf toonde geduld waardoor ze nu zorgenvrij aan de laatste tien wedstrijden kunnen beginnen."

"Hun vernuft hebben we de afgelopen weken en maanden gemist. Club met of zonder het duo Dirar-Vargas, dat scheelt een slok op de borrel. Beiden kunnen straks even doorslaggevend en waardevol zijn als Boussoufa en Lukaku bij Anderlecht."

"Laat ons eerst maar zorgen dat we STVV en Kortrijk verslaan. Ik denk dat men bij An­derlecht met Zulte Waregem en Gent als eerste tegen­standers op dezelfde manier reageert. We beseffen dat we bijna een perfect parcours moeten afleggen, maar dat is niet onmogelijk. We zijn in staat om al onze wedstrijden te winnen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties