Hamburg kan weeral niet winnen

Hamburg kan weeral niet winnen
Foto: © SC

Hamburg speelde een troosteloze (en scoreloze) wedstrijd en ziet zijn zesde stek in gevaar komen. Stuttgart en Frankfurt wonnen wel en komen gevaarlijk opzetten.

De Europese tegenstander van Standard aanstaande donderdag werd door het eigen publiek tijdens de rust onthaald op een fluitconcert van jewelste. Niet onverdiend, want HSV kon eigenlijk maar weinig klaarmaken tegen Hannover.

Voor de rust kon Marcus Berg de doelman van Hannover twee keer verontrusten, maar telkens stond Fromlowitz pal. Hij moest zich wel gewonnen geven op een knal vanop 25 meter van Aogo, maar hij zag de bal op de paal terecht komen.

Bij de rust wisselde Labbadia Ruud Van Nistelrooy (foto), maar ook met vers bloed in de ploeg werd er niet meer gescoord. Zelfs niet tegen tien man, want Hannover moest meer dan een halfuur voort zonder Stajner, die in zeven minuten twee keer geel pakte.

Duur puntenverlies, want Stuttgart en Frankfurt pakten wel de drie punten en naderen tot op één punt van de zesde plaats van Hamburg, één die waarschijnlijk nog recht zal geven op Europees voetbal.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Bundesliga

Nieuwste reacties