Legear: "Begrijp niet dat ik niet opgeroepen word voor Rode Duivels"

Legear: "Begrijp niet dat ik niet opgeroepen word voor Rode Duivels"
Foto: © SC

Volg Anderlecht nu via WhatsApp!

Jonathan Legear is een buitenbeentje. De vleugelspeler van Anderlecht toont in een interview met HLN nog maar eens zijn extravagante kant.

Vorig jaar wou Legear nog vertrekken bij Sporting, maar daar is hij op teruggekomen. "Ik zit hier goed. Zelfs als ik mijn hele carrière hier zou spelen, zou ik het niet slecht gedaan hebben. Ik wou tussen mijn 22ste en 24ste basisspeler worden en daar zit ik nu toch dichtbij."

"Als deze groep samenblijft kunnen we volgend seizoen misschien zelfs een halve finale in de Europa League halen of overleven in de Champions League. Wie weet?"

Legear wil graag international worden, maar krijgt geen kans bij de Rode Duivels. "Als ik soms de selectie zie, kan ik niet begrijpen dat ik met mijn zes Europese goals niet opgeroepen wordt. Hazard staat niet ter discussie. Hij maakt het verschil in de Europa League en scoort ook regelmatig, maar ook Mirallas speelt soms op rechts. Met alle respect: die heeft maar tien volledige wedstrijden gespeeld bij zijn club."

Ook vestimentair is Legear een buitenbeentje. "Ik loop het liefst rond in kleren die niemand anders heeft, daarom winkel ik ook niet in België", zegt hij. "Ik ga naar Amsterdam, Maastricht of Parijs. Ik heb graag dingen die niemand anders heeft. Mijn auto (BMW X6) is ook uniek. Ik heb er zo veel laten aan veranderen dat er maar één van is. Als mijn moeder mijn garderobe ziet, zegt ze dat ik erger ben dan een vrouw." (AN)

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 02/06 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties