Vormen Villa, Torres en Fabregas nieuwe driehoek in Camp Nou?

Steurbaut Kersten
| 61 reacties
Vormen Villa, Torres en Fabregas nieuwe driehoek in Camp Nou?
Foto: © SC

FC Barcelona heeft grootse plannen voor volgend seizoen. De Catalaanse club staat dicht bij een akkoord met David Villa. Ook van de transfers van Cesc Fabregas en Fernando Torres wordt werk gemaakt.

De piste van David Villa is het concreetst. De 28-jarige aanvaller maakte het voorbije seizoen 21 doelpunten voor Valencia en staat ook in de belangstelling van Chelsea en Real Madrid. Barcelona lijkt echter over de beste papieren te beschikken.

Eindelijk Fabregas?

“We onderhandelen met Valencia over een tranfer”, bevestigde Barça-preses Joan Laporta dinsdag. “Er zal snel een akkoord zijn over de overgang.”

Ook Fernando Torres staat in de belangstelling van FC Barcelona. Hij zou in Camp Nou een koningskoppel moeten vormen met Villa. Ze staan ook samen in de spits bij de Spaanse nationale ploeg.

Er komt deze zomer mogelijk ook een einde aan de soap rond Cesc Fabregas. Keert de speler van Arsenal eindelijk terug naar Barcelona? “Die transfer wordt wat moeilijker”, beseft Laporta. “Het zullen geen eenvoudige gesprekken worden met Arsenal.”

Exit: Ibrahimovic en Henry

Er mogen ook spelers de Catalaanse hoofstad verlaten. Zo zou Zlatan Ibrahimovic als pasmunt kunnen dienen voor Fabregas. Thierry Henry heeft volgens de Amerikaanse media al een contract getekend bij New York Red Bull.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties