Looneisen Ibrahimovic te hoog voor AC Milan

Ruben Philippe
| 7 reacties
Looneisen Ibrahimovic te hoog voor AC Milan
Foto: © SC

Zlatan Ibrahimovic zal deze zomer niet naar AC Milan verhuizen. Het grote struikelblok bij de Italianen is immers het loon van de spits. Bij Milan willen ze wel een andere grote naam aantrekken.

Volgend seizoen wil AC Milan opnieuw meedoen voor de titel. Een kwaliteitsinjectie kan dan ook niet uitblijven. "President Silvio Berlusconi mikt hoog, absoluut. Als we een speler gaan vastleggen dan zal hij van absolute wereldklasse zijn. We zijn klaar om in een grote naam te investeren", aldus Adriano Galliani, vice-voorzitter bij Milan.

De grote naam zal alvast niet Zlatan Ibrahimovic zijn. "Helaas maken de salariseisen van Ibrahimovic het voor ons onmogelijk hem terug naar Italië te halen. Vergeet niet dat FC Barcelona en Real Madrid twee keer zoveel inkomsten hebben als de topclubs in de Serie A", zo gaat Galliani verder.

Ibrahimovic kwam de laatste tijd niet veel aan de bak in Barcelona. Na een sterk seizoensbegin zakte de Zweedse spits helemaal terug. Volgend jaar krijgt hij nog extra concurrentie door het aantrekken van David Villa.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties