Westerlo denkt aan Peruviaanse piste

Steurbaut Kersten
| 1 reacties
Westerlo denkt aan Peruviaanse piste
Foto: © SC

Volg Westerlo nu via WhatsApp!

Westerlo is nog op zoek naar versterking voor volgend seizoen. De club speurt daarvoor zowel binnen als buiten de landsgrenzen. Zo denkt het team van trainer Jan Ceulemans onder meer aan een Peruviaanse piste.

"Ik heb in Peru een negental wedstrijden plus heel wat jeugdmatchen gezien", vertelt assistent-trianer Frank Dauwen aan GvA. "Daarbij zijn me verscheidene goeie spelers opgevallen, waarvan ééntje interessant zou kunnen zijn voor Westerlo. Daar zouden we echt wat mee kunnen doen, maar de komende dagen moeten we bekijken of het financieel haalbaar is. Bovendien blijft de aanpassing een vraagteken, kijk naar Johan Sottil (die na één seizoen al terugkeerde naar Peru, red). Maar goed, Ruiz is wél geslaagd. Het is een kwestie van goede begeleiding."

Intussen zoekt de Kempense club ook in de Belgische competitie naar versterking. Zo was Hernan Losada in beeld bij Westerlo, maar de middenvelder van Anderlecht is te duur. Daarnaast wil Jan Ceulemans volgend seizoen graag beschikken over Sasha Iakovenko, die vorig seizoen al op huurbasis actief was in de Kempen. “Maar hem defintief van Anderlecht overnemen is voor ons onhaalbaar”, vertelt manager Herman Wijnants.

Door Michael De Nijs

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 0-1 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties