Coach Famagusta: "In Cyprus zetten we dit recht"

Nico Wieme
| 6 reacties
Coach Famagusta: "In Cyprus zetten we dit recht"

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Anorthosis Famagusta verloor met 1-0 zijn heenmatch in de derde voorronde van de Europa League bij Cercle en daar kon Guillermo Angel Hoyos best vrede mee nemen. De bezoekende coach beloofde de Brugse vereniging een warm onthaal in Cyprus.

De persconferentie van Guillermo Angel Hoyos had veel weg van een kolderprogramma. De Argentijnse coach van Anorthosis spreekt enkel Spaans en moest op maar liefst twee vertalers een beroep doen. De eerste zette zijn tekst om van het Spaans naar het Grieks, de tweede vertaalde dat Grieks dan weer naar het Engels. Veel zinnigs viel er echter niet te noteren.

“We hebben verloren van een goed Cercle. We wisten op voorhand dat we met een goed voetballende ploeg te maken zouden hebben. Toch wil ik mijn spelers bedanken. Ze hebben alles gegeven wat ze konden. We wilden hier een goed resultaat behalen, maar Cercle ook en dat zorgde voor een leuke pot voetbal”, zei Hoyos.

De Argentijn was niet ontgoocheld over de 1-0-nederlaag. “Daar kan ik best vrede mee nemen. In Cyprus behalen we zeker een beter resultaat. Anorthosis wil zich absoluut plaatsen voor de play-offs van de Europa League.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties