Lambrecht: "Moeten tussen plaats 6 en 10 eindigen"

Steurbaut Kersten
| 6 reacties
Lambrecht: "Moeten tussen plaats 6 en 10 eindigen"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De verwachtingen voor Lokeren zijn hoog na de putsch op de zomermercato. Voorzitter Roger Lambrecht wil een jaar na de degradatiestrijd de lat echter nog niet te hoog leggen.

Lokeren versterkte zich deze zomer met negen nieuwe aanwinsten en een nieuwe trainer. “De jongens hebben goed gewerkt”, stelt Lambrecht in HLN. “We hebben ook veel Belgen, dat is nog zo eens plezant.”

De eerste wedstrijd is een verplaatsing naar KV Mechelen, de vorige werkgever van Peter Maes. “Er zal ons een warme ontvangst wachten. Hopelijk pakken we een punt, dan zal ik heel blij zijn. Niet verliezen is ideaal. De eerste thuismatch nadien tegen Kortrijk is belangrijk. Die moeten we winnen.”

Veel volgers verwachten dat Lokeren mee zal strijden voor een plaatsje in play-off 1. Daar wil Lambrecht niet aan meedoen. “Als we tussen zes en tien eindigen, is ons seizoen geslaagd.”

“Mét leuk voetbal uiteraard, maar dat gaat geen probleem zijn. Peter Maes zijn manier van spelen is dik in orde. Hij doet me aan Georges denken... Alleen werkt Peter veel meer.” (AN)

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 0-1 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties