Almunia heeft problemen met transferperikelen

Ruben Philippe
| 7 reacties
Almunia heeft problemen met transferperikelen
Foto: © SC

Doelman Manuel Almunia is onzeker over zijn positie bij Arsenal. De Engelse club werd de laatste tijd veel aan nieuwe doelmannen gelinkt.

Almunia keepte afgelopen weekend nog de topper tegen Liverpool. De doelman moest zich uiteindelijk één maal gewonnen geven. Hij kampt momenteel met een vertrouwensdip na de speculaties over een nieuwe doelman. "Om eerlijk te zijn, het is moeilijk om me te concentreren omdat Arsenal zo een grote club is en er altijd geruchten zijn", aldus Almunia in The London Evening Standard. "Het enige wat ik kan doen is hard blijven werken. Ik heb een contract hier en ik moet doen wat de trainer me opdraagt."

Arsenal-manager Arsène Wenger zou diepgaande interesse hebben in Mark Schwarzer, doelman van Fulham. "Als er iemand nieuw bijkomt, zal ik mijn toekomst bij Arsenal opnieuw bekijken. Ik kan nu niets zeggen omdat het niet veel uitmaakt. Ik zal hard blijven werken, ik ben hier heel gelukkig", aldus Almunia. 

Een voortzetting van zijn carrière bij een andere Engelse club ligt nogal moeilijk voor Almunia. Aston Villa zou interesse hebben in de doelwachter. "Het zou heel moeilijk zijn voor mij om voor een andere Engelse club te spelen dan Arsenal. Bij een Spaanse club ligt dat net hetzelfde. Maar ik ben al 33 jaar en heb nog een paar jaar te gaan in het voetbal. Ik ben een keeper en hou van het spelletje", zo besluit hij.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties