Arbeitman: "Het gaat hier allemaal wat sneller"

Manuel Gonzalez
| 13 reacties
Arbeitman: "Het gaat hier allemaal wat sneller"
Foto: © SC

Volg KAA Gent nu via WhatsApp!

Shlomi Arbeitman maakte deze zomer de overstap van Israël naar AA Gent. De aanvaller hoopt zich snel te kunnen integreren.

"Ik voel me hier als thuis", zegt Arbeitman. "Ik scoorde vorig seizoen 28 goals in Israël, ik was de beste schutter, ik hoop hier ook snel mijn stempel te kunnen drukken."

"In België is het spel wel sneller en steviger. In Israël is het rustiger en meer technisch. Dus op dat vlak moet ik me wel nog een beetje aanpassen."

"Omdat ik Joods ben eet ik alleen koosjer vlees. Dat is soms een probleem. Maar het lukt wel. We eten alles, we gaan soms ook inkopen doen in Antwerpen."

"De mensen in België zijn vriendelijk. Dat helpt wel. Elke dag voor het slapen gaan kijk ik in een boekje en zet ik een video op over de Engelse taal, zodat ik me zo snel mogelijk verstaanbaar kan maken bij de rest van de spelers. Ze praten nu heel langzaam tegen mij, maar voetbal is een universele taal. Ik begrijp alles op training."

"Ik ga hard werken en geloof in mezelf. Dan hoop ik het ook hier te kunnen maken. De supporters zijn erg warm, ze maken mij gelukkig. Ik heb het hier naar mijn zin in Gent", aldus Arbeitman op Zoomin.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 02/06 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties