Simons: "Wil een vechtlust waren aanwezig"

Steurbaut Kersten
| 3 reacties
Simons: "Wil een vechtlust waren aanwezig"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Timmy Simons speelde voor het eerst sinds lang nog eens een wedstrijd voor de nationale ploeg. De speler van het Duitse Nürnberg wil vooral het positieve onthouden.

De Rode Duivels verloren na een defensieve blunder met Daniël Van Buyten. “We verliezen als ploeg”, neemt Simons zijn ploegmaat in bescherming. “Maar het is hetzelfde verhaal dat we ook in het verleden kenden: een goede wedstrijd spelen en met lege handen achterblijven.”

“Maar we hebben goede dingen laten zien en dat moeten we meepikken naar de volgende wedstrijd. In de eerste helft hebben we een aantal goede acties op het veld gelegd en toonden de spelers de intentie om voor elkaar iets te doen. De wil en de vechtlust was aanwezig.”

Dinsdag staat een lastige verplaatsing naar Turkije op het programma. “Het zal geen makkelijke wedstrijd worden, maar we moeten er niet vanuit gaan dat we daar niets kunnen rapen. Vorige campagne hebben we er ook een punt gepakt na een goede prestatie. En er zat zelfs meer in. Hopelijk kunnen we dinsdag ook een goed resultaat neerzetten.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

EK

Nieuwste reacties