Belofte Naessens tekent profcontract bij Zulte Waregem

Bram Coenen
| 4 reacties
Belofte Naessens tekent profcontract bij Zulte Waregem
Foto: © SC

Volg Zulte Waregem nu via WhatsApp!

Jens Naessens heeft bij Zulte Waregem een profcontract voor de komende 2 seizoenen ondertekend. Het jeugdproduct is na Peers (uitgeleend aan Dender) en Otte al de derde youngster die een contract ondertekent bij de West-Vlaamse club.

Naessens is een 19-jarige aanvaller die in de voorbereiding reeds meetrainde met de A-kern. Vanaf heden zal hij wekelijks een aantal keren meetrainen met het eerste elftal. De jongeling, al vanaf zijn 14e actief bij Zulte Waregem, is bijzonder tevreden met de overeenkomst.

"Op mijn negentiende een contract kunnen ondertekenen bij Zulte Waregem maakt me supertevreden. Ik deed de voorbereiding mee en dacht dat het daar zou ophouden. Ik krijg een schitterende kans en zal er dan ook alles aan doen om die te grijpen en het geloof dat de club in mij heeft te bevestigen. Keihard werken wordt de boodschap, zowel op training als in de wedstrijden met de beloften en wie weet zit er later op het seizoen een plaatsje in de wedstrijdkern in", besluit Naessens.

Zulte Waregem moet het komend weekend overigens nog steeds stellen zonder Kevin Roelandts, Jonathan Delaplace, Miguel Dachelet en Moussa Traoré.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties