Bossut: "Goals blijven op mijn maag liggen"

Ruben Philippe
| 4 reacties
Bossut: "Goals blijven op mijn maag liggen"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Woensdag kon Zulte Waregem, ondanks een 1-3 achterstand, toch nog de volle buit pakken tegen Germinal Beerschot. De opluchting achteraf was dan ook zeer groot, al kan Bossut de tegentreffers moeilijk vergeten.

Drie keer moest Bossut zich afgelopen woensdag omdraaien tijdens de 4-3 overwinning tegen Germinal Beerschot. "Ik vier wel mee met de maats als we winnen, maar die drie doelpunten van de eerste helft blijven nog wel een paar dagen op mijn maag liggen", onthult de doelman.  

Het was enkele dagen geleden ook niet de eerste keer dat Bossut er veel in het mandje kreeg. De speeldag voordien incasseerde hij vijf doelpunten in het Ottenstadion. "We verdedigen niet scherp genoeg. Het is merkwaardig omdat we de voorgaande twee matchen toch de nul hielden", vraagt Bossut zich af.

Zaterdagavond reist Zulte Waregem af naar Limburg voor de confrontatie met competitieleider Genk. "We weten wel dat het op Genk niet simpel wordt om de nul te houden, maar ik wil er niet aan denken dat het weer zo'n match vol doelpunten wordt. We moeten zeker uitgaan van een sterke organisatie." (AN)

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 02/06 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties