Roma-spits Adriano dacht aan zelfmoord

Manuel Gonzalez
| 12 reacties
Roma-spits Adriano dacht aan zelfmoord
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De Braziliaan Adriano voetbalt sinds dit seizoen opnieuw in Europa, bij AS Roma. De aanvaller kampte in het verleden met zware problemen.

"Op een dag, toen hij nog in Italië speelde, belde hij me op en vertelde hij me dat hij genoeg had van voetbal. Hij wilde stoppen. Hij gaf zelfs toe dat hij zelfmoord wilde plegen. Ik heb hem gezegd dat hij met zijn hart moest denken. Als stoppen met voetballen hem blij zou maken, dan moest dat maar zo zijn", zegt de moeder van Adriano.

"Mijn zoon zal het redden. Dat weet ik zeker. Hij zal zijn strijd winnen. Zowel hij als AS Roma zal iedereen verrassen. Hij is een nieuw persoon, er zit een nieuw hoofd op zijn schouders. Hij heeft me verteld dat hij zich goed voelt. We zijn Internazionale en in het bijzonder Massimo Moratti dankbaar. Hij heeft Adriano als een zoon behandeld. Ik dank God dat Roma hem nu een nieuwe kans geeft. Hij zal niet falen."

Adriano kreeg bij Roma ook al de nodige kritiek te slikken. Zo kwam hij eens te laat op training en liet trainer Ranieri uitschijnen dat hij overgewicht had. De aanvaller wacht nog altijd op een eerste echte kans bij de Romeinen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties